Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Επιχείρηση για απεγκλωβισμό ηλικιωμένου που καρφώθηκε σε κάγκελο στην Άρτα

Επιχείρηση για απεγκλωβισμό ηλικιωμένου που καρφώθηκε σε κάγκελο στην Άρτα Επιχείρηση για απεγκλωβισμό ηλικιωμένου που καρφώθηκε σε κάγκελο στην Άρτα
Συναγερμός σήμανε σήμερα, Τετάρτη 9/10 το πρωί στην Πυροσβεστική της Άρτας η οποία κλήθηκε για τον απεγκλωβισμό ενός ηλικιωμένου άνδρα από σιδερένιο κάγκελο περίφραξης που καρφώθηκε στο πόδι του. Το ατύχημα, όπως μεταδίδει στην ΕΡΤ συνέβη στο σπίτι του ηλικιωμένου όταν ο τραυματίας επιχείρησε να περάσει πάνω από το κάγκελο. Στο σημείο άμεσα έφτασαν δυο οχήματα και τέσσερεις πυροσβέστες παρουσία του διοικητή τους και του ΕΚΑΒ και με σιδεροπρίονο έκοψαν το κάγκελο, απεγκλωβίζοντας τον ηλικιωμένο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Άρτας για να φροντίσουν οι γιατροί το τραύμα στον πόδι του.

* This article was originally published here
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny