Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Κίνηση τώρα: Ακινητοποιημένο όχημα στον Κηφισό, στο ύψος των ΚΤΕΛ

Κίνηση τώρα: Ακινητοποιημένο όχημα στον Κηφισό, στο ύψος των ΚΤΕΛ Κίνηση τώρα: Ακινητοποιημένο όχημα στον Κηφισό, στο ύψος των ΚΤΕΛ
Δύσκολη είναι η κατάσταση για τους οδηγούς που κινούνται αυτή την ώρα στη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος των ΚΤΕΛ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Ένα ακινητοποιημένο όχημα δημιουργεί δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων. Στο σημείο υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις. Άμεση ενημέρωση για την κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής, τις καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων, το μποτιλιάρισμα, τα τροχαία. Δείτε τον διαδραστικό χάρτη με την κίνηση τώρα στους δρόμους της Αττικής.

* This article was originally published here
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny