Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Μεθυσμένος τουρίστας καρφώθηκε με το λαιμό σε κάγκελα στη Ζάκυνθο

Μεθυσμένος τουρίστας καρφώθηκε με το λαιμό σε κάγκελα στη Ζάκυνθο Μεθυσμένος τουρίστας καρφώθηκε με το λαιμό σε κάγκελα στη Ζάκυνθο
Διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Ζακύνθου είναι από χθες τη νύχτα ένας 50χρονος τουρίστας, ο οποίος λόγω μέθης, έπεσε και καρφώθηκε με τον λαιμό σε σιδερένιες λόγχες σε μάντρα ξενοδοχείου στην περιοχή του Λαγανά. Το περιστατικό συνέβη χθες λίγο μετά τις 23.00 όταν, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ο άτυχος άνδρας, περπατούσε στην Αγριλιά με κατεύθυνση προς τον Λαγανά, όταν έπεσε και καρφώθηκε στα κάγκελα. Στο σημείο έφτασαν 2 οχήματα της πυροσβεστικής με 6 άνδρες, οι οποίοι παρουσία ιατρού – διασώστη έκοψαν με ακρίβεια χιλιοστού τα κάγκελα, καθώς η λόγχη απείχε χιλιοστά από την καρωτίδα. Μετά τον απεγκλωβισμό, ο άνδρας μεταφέρθηκε με τμήμα του κάγκελου καρφωμένο στον λαιμό του στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και παραμένει διασωληνωμένος. Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, ενώ αναζητούν και τα στοιχεία του τραυματία.

* This article was originally published here
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny