Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Μα είναι στα καλά του;


 Για άλλη μία φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ένα κακόγουστο σόου με στημένες κάμερες, εμφανιζόμενος με τα χέρια στις τσέπες για να παραλάβει 30 λεωφορεία, ενώ μόνο η Αθήνα χρειάζεται πολλαπλάσια.

Η είδηση όμως δεν είναι αυτή.

Βλέποντας τις φωτογραφίες από τα παρασκήνια της σκηνοθεσίας, πραγματικά μας πιάνει απελπισία.

Τι συμβαίνει και ο Μητσοτάκης εμφανίζεται παντού με μπράβους; Ακόμα και στην απολύτως προστατευμένη περιοχή του αμαξοστασίου στο Κορωπί, ενώ ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται για δηλώσεις στις κάμερες, δύο μαυροφορεμένοι με πλάτη στον πρωθυπουργό και πρόσωπο στο άπειρο, φροντίζουν για την προστασία του.

Αυτά τα πράγματα είναι επιεικώς ανεξήγητα. Τι φοβόταν δηλαδή ο Μητσοτάκης; Μην ξεσηκωθούν τα λεωφορεία και τον πατήσουν; Αφού δεν υπήρχε ψυχή μέσα στο αμαξοστάσιο πέραν των κυβερνητικών.

Δεν ξέρουμε πραγματικά ποιός παίζει με τον ψυχισμό του Μητσοτάκη και τον υποβάλει σε τέτοιο Δημόσιο εξευτελισμό. Ξέρουμε όμως ότι ο Μητσοτάκης προσβάλλει την νοημοσύνη μας με τέτοιες εμφανίσεις.


Ποια Βόρεια Κορέα;

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny