Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Δυσαρέσκεια -και- για Χαρδαλιά στο Μαξίμου


 Μετράει και ...ξαναμετράει το Μαξίμου ποιοι υπουργοί και υπουργοί δεν γύρισαν καν στην Αθήνα τις κρίσιμες ημέρες των πυρκαγιών- ο Μητσοτάκης, λέει, θα τους το ...φυλάει, δεν ξεχνάει εύκολα!

Πλην, όμως, όπως διαρρέουν αρμόδιοι, δυσαρέσκεια υπάρχει και για τον περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά.

Τι του καταλογίζουν;

Ότι την πρώτη του εμφάνιση την έκανε στη συνεδρίαση της Διυπουργικής, υπό τον πρωθυπουργό.

Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς εμφανίστηκε ο περιφερειάρχης, αλλά όταν ήταν υπουργός Πολιτικής Προστασίας αυτόν (και τον ...Μιχάλη Χρυσοχοΐδη) ανασχημάτισε ο πρωθυπουργός, όχι τον ...Πατούλη!

Και ο Νίκος Χαρδαλιάς, όμως, θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τις δράσεις της περιφέρειας, καθώς η φωτιά κατέκαψε 100.000 στρέμματα δάσους και μπήκε και μέσα στον αστικό ιστό. Ελπίζουμε να ασχοληθεί και η αντιπολίτευση στην περιφέρεια, γιατί μαθαίνουμε πως κάποιων η σιωπή ...κραυγάζει!


Τ.Τε.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny