Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Ρεζίλι διεθνώς: Πρωτοσέλιδο στην Daily Mail οι αδιανόητες εικόνες με τους τουρίστες στον Μπάλο!


 Διεθνώς ρεζίλι έγινε για ακόμη μια φορά η χώρα μας καθώς έχουν κάνει το γύρο του ελληνικού διαδικτύου και όχι μόνο οι εικόνες ντροπής από την παραλία του Μπάλου στα Χανιά, όπου οι τουρίστες αποβιβάζονται από το καράβι στην μέση της θάλασσας και χρειάζεται να περπατούν με το νερό μέχρι το λαιμό ώστε να φτάσουν στην ακτή.

Μάλιστα η βρετανική Daily Mail έκανε το θέμα πρωτοσέλιδο με τον τίτλο «A Greek Tragedy» που σημαίνει «Μια Ελληνική τραγωδία»!

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Η εφημερίδα αναφέρει, μεταξύ άλλων πως η ειδυλλιακή βόλτα με το πλοίο μετατρέπεται σε χάος όταν οι παραθεριστές αναγκάζονται να αποβιβαστούν και να περπατήσουν στο νερό με τις αποσκευές τους. Παράλληλα, τονίζεται πως αξιωματούχοι απαγορεύουν τη χρήση πλωτής πλατφόρμας αλλά μετά τις εικόνες που κυκλοφόρησαν συμφώνησαν να εγκαταστήσουν μια πλατφόρμα την επόμενη εβδομάδα.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny