Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Διεγράφη από την Κ.Ο. ο Πολάκης

 
Τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής Χανίων σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος τη Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές από το πολιτικό «μέτωπο» καθώς την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας απέδωσε μομφή κατά του Παύλου Πολάκη και ανακοίνωσε την περικοπή του μισθού του.

«Κατ’ επανάληψη ο κ. Πολάκης έχει εκθέσει τον εαυτό του, τους ψηφοφόρους του, την παράταξή του, δεν θα του επιτρέψω να προσβάλλει τις ιδιότητες όλων μας. Η κατ’ επανάληψη υβριστική, ταπεινωτική για τρίτους συμπεριφορά, παύει να γίνεται ανεκτή.

Είναι ανυπόφορο.

Δεν θα επιτρέψω σε οποιοδήποτε κ. Πολάκη να βυθίζει την εικόνα μας προς τον βούρκο του.

Η πιο επαχθής συνέπεια, με την άδεια της Ολομέλειας, συνεπάγεται την περικοπή του μισού μισθού του» ανέφερε ο ίδιος σε παρέμβαση του μετά το επεισόδιο.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny