Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Παρέμβαση Βίλντερς για τα αίσχη των Τούρκων: Πίσω στη χώρα σας!

 
Αντίο στο Euro 2024 είπε χθες η Τουρκία αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ολλανδίας από την οποία ηττήθηκε με 2-1 και να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Μετά το τέλος της αναμέτρησης έξαλλοι οι Τούρκοι φίλαθλοι βγήκαν στους δρόμους και κραδαίνοντας τούρκικες σημαίες έβριζαν χυδαία τους Ολλανδούς.

Τα αίσχη των Τούρκων προκάλεσαν την αντίδραση του Γκερτ Βίλντερς, ηγέτη του ολλανδικού ακροδεξιού Κόμματος για την Ελευθερία (PVV), που είναι γνωστός για τις αμφιλεγόμενες θέσεις του κατά της μετανάστευσης και του Ισλάμ.

Με ανάρτηση του στην πλατφόρμα Χ ο Ολλανδός πολιτικός καλεί τους Τούρκους να γυρίσουν πίσω στη χώρα τους.

«Μας λένε ονόματα και μας μισούν. Φύγε για Τουρκία, δεν σε υποχρεώνει κανείς να μείνεις εδώ! Αυτός είναι ο λόγος που το PVV είναι το μεγαλύτερο κόμμα στην Ολλανδία», έγραψε στη λεζάντα ο Βίλντερς.

Σε μια δεύτερη ανάρτηση ο ηγέτης του ολλανδικού ακροδεξιού Κόμματος για την Ελευθερία (PVV) ανέβασε μια φωτογραφία με τον ίδιο να ξεσπά σε γέλια και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να εμφανίζεται σοκαρισμένος και απογοητευμένος!

Υπενθυμίζεται ότι μετά το δεύτερο γκολ της Ολλανδίας ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια όταν Τούρκοι οπαδοί άρχισαν να επιτίθενται σε Ολλανδούς φιλάθλους.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny