Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Ανώμαλος πιάστηκε «στα πράσα» να φωτογραφίζει τα οπίσθια παιδιών που έπαιζαν σε νεροτσουλήθρες!


 Σε υδάτινο πάρκο στην Αττική έγινε «τσακωτός» ένας 42χρονος άνδρας, ο οποίος παρίστανε τον γονιό, αλλά, στην πραγματικότητα, βρισκόταν στον χώρο μόνο και μόνο για να φωτογραφίζει με το κινητό του τα… επίμαχα σημεία από παιδάκια που έπαιζαν στις νεροτσουλήθρες!

Όπως αποκαλύπτει το STAR, ο ανώμαλος κρυβόταν πίσω από δέντρα και θάμνους και φωτογράφιζε τα μικρά παιδιά που έπαιζαν ανύποπτα, ώσπου έγινε αντιληπτός από τους υπεύθυνους του πάρκου αναψυχής και από τους γονείς, με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση. «Είδαμε, γιατί έχουμε και κάμερες εδώ, ότι όντως δεν φωτογράφιζε τοπία ή οτιδήποτε. Υπήρχε (στο κινητό του) φωτογραφικό υλικό απ’ ό,τι μάθαμε. Με πάρα πολλές φωτογραφίες ως επί το πλείστον από παιδιά με τα οπίσθια τους…», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής του πάρκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ύποπτος, ο οποίος και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο, φορούσε το μαγιό του για να μη τραβάει τα βλέμματα και παρίστανε τον γονιό. Οι αστυνομικοί εντόπισαν πάνω του ένα μαχαίρι με λεπίδα 12 εκατοστών, ενώ στο κινητό του εντοπίστηκαν περισσότερες από 400 φωτογραφίες ανηλίκων, όχι μόνο από το συγκεκριμένο πάρκο, αλλά και από διάφορες παραλίες της Αττικής.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny