Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Ανοίγει το γραφείο του για τους πολίτες...


 Σε μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία, πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα, προχωρά ο Στέφανος Κασσελάκης...

Συνεχίζοντας την αδιαμεσολάβητη επαφή του με τους πολίτες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανοίγει το γραφείο του στην Κουμουνδούρου σήμερα Πέμπτη (11/7), 17:00-20:00, και τους καλεί τον καθένα προσωπικά να συζητήσουν για τα προβλήματα και τις αγωνίες τους. 

«Στο γραφείο μου στην Κουμουνδούρου, 17:00-20:00, θα συναντήσω πολίτες. Όχι όλους μαζί. Τον καθένα προσωπικά. Θέλω να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις αγωνίες σου. Να μάθω τις απόψεις και τις προσδοκίες σου» τονίζει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ. 

«Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι πριν. Έρχεσαι κατευθείαν και με συναντάς, χωρίς προηγούμενο ραντεβού. Σε περιμένω» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ...


Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny