Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Σηκώνει το γάντι ο Ανδρουλάκης και πάει σε εκλογές άρον άρον


 Μετά το σκληρό pressing που δέχεται εξαιτίας του εκλογικού καταποντισμού στις ευρωεκλογές, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα σηκώσει το γάντι, σύμφωνα με πληροφορίες.

Δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν εκλογές για ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ ακόμη και μέσα στον Ιούλιο, αναφέρουν πηγές, προκειμένου ο Νίκος Ανδρουλάκης  να γλιτώσει τον πόλεμο φθοράς που θα είναι πολύ πιο επώδυνος. Αν ωστόσο κερδίσει την εσωκομματική διαδικασία, τότε είναι βέβαιο ότι θα πάρει πολλά κεφάλια…

Υπενθυμίζεται ότι ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με την επιστολή στα κομματικά όργανα και ανέδειξε αυτό που όλοι συζητούσαν ιδιωτικώς αλλά απέφευγαν να θίξουν δημόσια. Η καρέκλα του Ανδρουλάκη πλέον τρίζει επικίνδυνα και ο ίδιος θα πρέπει να δώσει αγώνα αν θέλει να τη διατηρήσει.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον Κωνσταντινόπουλο ακολούθησαν στο θέμα ηγεσίας οι Χάρης Καστανίδης, Παύλος Γερουλάνος, Νίκος Παπανδρέου, Νάντια Γιαννακοπούλου, Ευαγγελία Λιακούλη, Θόδωρος Μαργαρίτης και Μιχάλης Κατρίνης. Άγνωστο παραμένει το πώς θα κινηθεί ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο οποίος σύμφωνα με πηγές κινείται στο ίδιο μήκος κύματος.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny