Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Η ΝΔ και το σπρέι πιπεριού...


Το είδαμε κι αυτό: Η νομιμοποίηση του …σπρέι πιπεριού είναι η απάντηση στο φλέγον ζήτημα της οικογενειακής βίας για την Νέα Δημοκρατία!

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη! Αντ αυτού απάντησε θετικά ο υφυπουργός Ανδρέας Νικολακόπουλος...

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση «Με την επικαιρότητα να ασχολείται πάλι με το νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή γνωστό ποινικολόγο, την ανάγκη να επιτραπεί υπό προϋποθέσεις η χρήση σπρέι πιπεριού στην Ελλάδα, έθεσε σε επίκαιρη ερώτηση του ο Στράτος Σιμόπουλος, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ΝΔ, προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. 

Στην απάντησή του ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος σημείωσε ότι η πρόταση τίθεται για πρώτη φορά στον δημόσιο διάλογο, είναι ενδιαφέρουσα και εξετάζεται»...


Επισυνδέσεις - NEWS 24/7

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny