Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Η Ελλάδα καίγεται και ο Μητσοτάκης… χτενίζεται για την Ουκρανία


 Έκανε άρον άρον κάτι σαν ανασχηματισμό την Παρασκευή, μετά την κατάρρευση της ΝΔ στις Ευρωεκλογές, και πήγε να δει ήρεμος τον τελικό Πρωταθλήματος στο μπάσκετ το ίδιο βράδυ. Το πρωί του Σαββάτου συγκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου μια μάζωξη για να χασκογελάει με κρύα αστεία στους υπουργοποιημένους και τους αμετακίνητους. Στην συνέχεια έφυγε… σφαίρα για την Ελβετία και το ονομαστό θέρετρο Μπίργκενστοκ (Bürgenstock).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για την Ελλάδα και τους πολίτες της. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να συντρέξει τον Ζελένσκι και να σπεύσει να δηλώσει στήριξη στην Ουκρανία.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για την ανάγκη επίτευξης μιας συνολικής, δίκαιης και διαρκούς ειρήνης, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.

Στην πραγματικότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενδιαφέρεται για το χλιδάτο 3ήμερο και τις εκδηλώσεις αγάπης με τον Ουκρανό πρόεδρο.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny