Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Ο πρώτος υφυπουργός που δηλώνει ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο εάν προβλέπει υιοθεσία...


 Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είναι ο πρώτος υφυπουργός της κυβέρνησης που δηλώνει ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο και την ...τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών εάν προβλέπει τη δυνατότητα υιοθεσίας.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μιλώντας στο Open, υποστήριξε ότι συμφωνεί με τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αλλά εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος με την απόκτηση παιδιών με οποιοδήποτε τρόπο.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης εμφανίστηκε να αγνοεί ότι από το 1946 προβλέπεται η δυνατότητα υιοθεσίας από άντρες ή γυναίκες που είναι μόνοι/ες τους και άρα με την θεσμική υιοθέτηση του πολιτικού γάμου των ομόφυλων ζευγαριών αυτομάτως δίνεται η δυνατότητα να υιοθετήσουν ως ομόφυλα ζευγάρια παιδί...

avgi.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny