Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

«Καταρρέει το αφήγημα της ΝΔ»...


 «Αποκαλυπτική» χαρακτηρίζουν την κατάθεση πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, την περίοδο 2009 – 2011, Δημήτρη Ρέππα αναφορικά με την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση του... εγκλήματος, Βασίλης Κόκαλης, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Διονύσης Καλαματιανός και Γιάννης Σαρακιώτης. 

«Παρά το γεγονός, ότι η ευθύνη αποκατάστασης της τηλεδιοίκησης στη Λάρισα ανήκε αποκλειστικά στην κυβέρνηση και η αποκατάσταση απαιτούσε μια ελάχιστη δαπάνη, εντούτοις ουδέποτε η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποκατέστησε το σύστημα τηλεδιοίκησης, το οποίο παρέμεινε μέχρι και το δυστύχημα εκτός λειτουργίας. 

Πρόσθεσε ο κ. Ρέππας, ότι, αν λειτουργούσε, θα είχε αποτρέψει το δυστύχημα» τονίζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογραμμίζοντας ότι για άλλη μία φορά «καταρρέει το αφήγημα της ΝΔ ότι πρόκειται μόνο για ανθρώπινο λάθος ενός σταθμάρχη, ο οποίος -σύμφωνα με τον κ. Ρέππα- δεν προσελήφθη με αξιοκρατικά κριτήρια»...


kontranews.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny