Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Ο Σαμαράς «εποπτεύων» της περιφέρειας Πελοποννήσου!


 Έχει γίνει πλέον ανέκδοτο στο Μαξίμου το δήθεν «πατριωτικό» αντάρτικο του Αντώνη Σαμαρά.

Στο περιβάλλον του Κυριάκου άλλωστε, γνωρίζουν ότι ο Μεσσήνιος έχει καταπιεί διαδοχικά ότι είχε απορρίψει προεκλογικά. Από τις συνομιλίες με τους «Τούρκους πειρατές», το νομοσχέδιο για την νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών και τώρα την πανηγυρική αναγνώριση του «γονέα ένα και γονέα δύο»!

Μιλάμε για τον απόλυτο διασυρμό, στον οποίο ο Σαμαράς απαντά με κάτι νερόβραστες παρεμβάσεις.

Το τελευταίο καιρό χτύπημα πάντως είναι ότι ακόμα και ο Βαρτζόπουλος δήλωσε ότι θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο Μητσοτάκη για τον γάμο ομοφυλοφίλων.

Έπειτα από αυτη. την δήλωση του άλλοτε στενού συνεργάτη του Σαμαρά, Πρόσωπο από το περιβάλλον του Κυριάκου, είπε με νόημα: Εντέλει, ο Αντώνης θα μείνει με τον Πτωχό. Να τον κάνουμε εποπτεύοντα της περιφέρειας Πελοποννήσου!

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny