Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Δεν θέλουν να ξανακούσουν… καλή κουβέντα από τον Πρωθυπουργό!


 Τι ήθελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Ημαθία να πει καλή κουβέντα για τον ΠΑΟΚ; Βράζουν όλοι οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Πήγε να κάνει ένα… καλό και του γύρισε μπούμερανγκ. Με το που είπε «βλέπω δυνατό τον ΠΑΟΚ φέτος», η ομάδα τους δεν έχει κερδίσει ούτε στο… τάβλι.

Παρασκευή έγινε η δήλωση και το Σαββατοκύριακο ήρθε η απόλυτη καταστροφή που όμοιά της δεν έχει καταγραφεί στην ιστορία του συλλόγου.

Έχασε όχι μόνο το ντέρμπι με τον Άρη με 2-1, αλλά και την πρώτη θέση στη βαθμολογία αφού τον προσπέρασε ο Παναθηναϊκός και τον έφτασε η ΑΕΚ.

Στη Σούπερ Λίγκ 2 η Β’ ομάδα έχασε. Νίκη της ΑΕΚ με 1-0.

Το κακό συνεχίστηκε και σε άλλα αθλήματα. Στο μπάσκετ υπέστη ήττα σοκ εντός έδρας από το Μαρούσι (79-85). Το ίδιο συνέβη και με τη γυναικεία ομάδα. Ήττα εντός έδρας από την Ελευθερία Μοσχάτου (59-63).

Σειρά πήρε και το βόλεϊ. Δύο ήττες από Ολυμπιακό εντός έδρας. Στους άντρες (1-3 σετ) και στις γυναίκες (0-3 σετ)!

Ποτέ άλλοτε στην ιστορία του μεγάλου αυτού συλλόγου δεν ήρθαν τόσες ήττες σε λίγες ώρες!

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny