Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Δολοφόνησαν τη Γεωργία και το μωρό της, ο σύντροφος και ο φίλος του για 80 ευρώ!


 Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος της 41χρονης εγκύου, η σορός της οποίας εντοπίστηκε χθες, Δευτέρα 8/1 στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ως δράστες ταυτοποιήθηκαν ο σύντροφός της και ο φίλος του. Κατά την ανακοίνωση όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα την Πρωτοχρονιά σε διαμέρισμα του συντρόφου της 41χρονης στην Καλαμαριάς, οι δυο άνδρες της επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο, αφού προηγουμένως την ακινητοποίησαν, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν τη σορό της με αυτοκίνητο σε δύσβατη δασική περιοχή. Επιπλέον προέκυψε ότι αφαίρεσαν από τη γυναίκα, χρηματικό ποσό.


Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny