Ήρθε η εποχή του barbeque και του ψησίματος. Είστε έτοιμοι να εντυπωσιάσετε;
Το καλό ψήσιμο θέλει λίγο κόπο αλλά θέλει σίγουρα και το σωστό και έξυπνο τρόπο! Όπως για παράδειγμα αυτό το σούπερ κόλπο στο οποίο ορκίζονται οι καλύτεροι ψήστες! Αν βάλετε ένα παγάκι επάνω στο μπιφτέκι που ψήνεται, το κάνετε αμέσως πιο ζουμερό και αφράτο μόλις ψηθεί! Γιατί, προσθέτετε νερό, την κατάλληλη στιγμή!...
Πώς να καθαρίζετε την σχάρα; Eίτε με αλουμινόχαρτο είτε με κρεμμύδι!
Πώς να κρυώσετε την μποτίλια υγραερίου; Ρίξτε κρύο νερό!
Ψήστε τα ψάρια σας επάνω σε λεμόνια για να μην κολλήσουν στη σχάρα και για να αποκτήσουν τέλεια γεύση!
Αν δεν θέλετε να βάλετε παγάκι στο μπιφτέκι σας, βάλτε ένα κομμάτι βούτυρο!
Το καλό ψήσιμο θέλει λίγο κόπο αλλά θέλει σίγουρα και το σωστό και έξυπνο τρόπο! Όπως για παράδειγμα αυτό το σούπερ κόλπο στο οποίο ορκίζονται οι καλύτεροι ψήστες! Αν βάλετε ένα παγάκι επάνω στο μπιφτέκι που ψήνεται, το κάνετε αμέσως πιο ζουμερό και αφράτο μόλις ψηθεί! Γιατί, προσθέτετε νερό, την κατάλληλη στιγμή!...
Πώς να καθαρίζετε την σχάρα; Eίτε με αλουμινόχαρτο είτε με κρεμμύδι!
Πώς να κρυώσετε την μποτίλια υγραερίου; Ρίξτε κρύο νερό!
Ψήστε τα ψάρια σας επάνω σε λεμόνια για να μην κολλήσουν στη σχάρα και για να αποκτήσουν τέλεια γεύση!
Αν δεν θέλετε να βάλετε παγάκι στο μπιφτέκι σας, βάλτε ένα κομμάτι βούτυρο!