Ο Amaury Guichon είναι ζαχαροπλάστης στο “Jean Philippe Patisserie” στο Λας Βέγκας και κάνει τη σοκολάτα να μοιάζει τόσο ωραία στην όψη όσο είναι και στη γεύση. Ο ίδιος φτιάχνει υπέροχες δημιουργίες με λευκή και μαύρη σοκολάτα αλλά και υπέροχες διακοσμήσεις σε πάστες και τούρτες που εντυπωσιάζουν με την τεχνική που χρησιμοποιεί. Μια ματιά στο ακόλουθο βίντεο είναι λαχταριστή…
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.