Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Παίζει τα ρέστα του ο ΠΑΟΚ

Τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς θέλει για πολλούς λόγους ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League (18:00, Cosmote Sport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο....
, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση αποφάσισαν να μαζέψουν όλους τους ποδοσφαιριστές στο «Μακεδονία Παλάς», σε μία προσπάθεια συσπείρωσης της ομάδας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Βλάνταν Ίβιτς συμπεριέλαβε όλους τους παίκτες στην αποστολή.

Όσον αφορά τώρα το σημερινό ματς, οι «ασπρόμαυροι» χρειάζονται νίκη επί των Τσέχων και να μην κερδίσει η Καραμπάχ την Φιορεντίνα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ίβιτς έχει «πονοκεφαλιάζει» για τη χρησιμοποίηση του Μπρκιτς ή του Γλύκο κάτω από τα δοκάρια της άμυνας.

Η τετράδα της άμυνας θα παραμείνει ίδια και θα αποτελείται από τους Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Λέοβατς.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Τσίμιροτ και ο Κάνιας, με τον Πέλκα να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο, ενώ την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν Κάμπος, Ροντρίγκες στα πλάγια και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

10ος ΌΜΙΛΟΣ

ΠΑΟΚ-Λίμπερετς (18:00)
Καραμπάχ-Φιορεντίνα (18:00)

Βαθμολογία

1. Φιορεντίνα 10 (13-5)
2. Καραμπάχ 7 (6-10)
3. ΠΑΟΚ 7 (5-6)
4. Λίμπερετς 4 (7-10)
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny