Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Θέλει πίσω στον ΠΑΟΚ Βρύζα-Ζαγοράκη ο Σαββίδης

Αλλαγές σε πρόσωπα στη διοίκηση του ΠΑΟΚ επεξεργάζεται αυτές τις μέρες ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είχε βρεθεί τις προηγούμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη. 

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, στο μυαλό του προέδρου και ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου του Βορρά» βρίσκονται δύο πρώην άνθρωποι της ομάδας....
, οι οποίοι αποδεδειγμένα προσέφεραν τα μέγιστα στον σύλλογο.

Ο λόγος για τον Ζήση Βρύζα και τον Θόδωρο Ζαγοράκη, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες. Ο ομογενής επιχειρηματίας εκτιμά πως και οι δύο μπορούν να βοηθήσουν, να προσφέρουν και εκείνοι με τη σειρά τους τις εμπειρίες τους και να αποδειχθούν καλοί συνεργάτες.

Άλλωστε, ο Σαββίδης γνωρίζει πολύ καλά πως ο Βρύζας και ο Ζαγοράκης είχαν περάσει πολλές δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια στον ΠΑΟΚ, αλλά τα κατάφεραν πολύ καλά να ξεπεράσουν τα «κύματα» που είχαν μπροστά τους.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny