Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Ιστορική φράση Κοντονή: “Είμαι πολύ πατριώτης για να είμαι εθνικιστής” !!

Απόδειξη οτι η ιστορία έχει πολλές αναγνωσεις, η ομιλία του Υπ Δικαιοσύνης στη Βουλή, όταν αποφάσισε να απαντήσει στους βουλευτές της ΧΑ, που υποστήριξαν ότι στόχος τους είναι η Ένωση.

«Να θυμίσω ότι με αυτό τον στόχο οι ιδεολογικοί τους προπάτορες πραγματοποίησαν πραξικόπημα...
κατά του Μακαρίου και η Χούντα άφησε ανοχύρωτη την Κύπρο για να εισέλθει ο Αττίλας» ανάφερε σε έντονο ύφος ο κ. Κοντωνής σημειώνοντας ότι «σήμερα, η Κύπρος αιμορραγεί εξαιτίας αυτών που θαυμάζει η ΧΑ, δηλαδή των Χουντικών. Κάλεσε, μάλιστα, τους εκπροσώπους της να μην πουλάνε πατριδοκαπηλία».

«Ξέρει πολύ καλά ο Ελληνικός λαός» συνέχισε ο κ. Κοντωνής, «εξαιτίας ποιού είναι υπό κατοχή η Κύπρος. Η Χούντα έκανε και την οπερέτα της επιστράτευσης αλλά στάλθηκε και στρατιωτική δύναμη που εβλήθη από φίλια πυρά και βρήκαν θάνατο νέοι άνθρωποι» συμπλήρωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για να προκαλέσει απάντηση του Γιάννη Λαγού ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, ανέφερε ως ιδεολογικό προπάτορα των Χρυσαυγιτών τον Γρίβα Διγενή.

«Η ιδεολογία σας είναι ο εθνικοσοσιαλισμός, δηλαδή ο ναζισμός, εμφανίζεστε ως εθνικιστές πατριώτες» σημείωσε.

Πηγή: stokokkino.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny