Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Επική δήλωση για Βιεϊρίνια και ΠΑΟΚ!

Με αφορμή την κλήρωση του Europa League και τη "μάχη" της Σάλκε με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Νάλντο, ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Σάλκε, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης του Βιεϊρίνια στην Βόλφσμπουργκ.
Ο 30χρονος στάθηκε στην παρουσία του αγαπημένου της "ασπρόμαυρης" κερκίδας, αποκαλύπτοντας πως ο Πορτογάλος του...
έμαθε πολλά για τον ΠΑΟΚ:

"Ο Βιεϊρινια -που ήμασταν συμπαίκτες στην Βόλφσμπουργκ- έπαιζε στον ΠΑΟΚ και πάντα μου έλεγε υπέροχα πράγματα για τον σύλλογο. Θα είναι ενα δύσκολο ματς, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να προκριθούμε...".

Από την πλευρά του, ο Καμερουνέζος Ερίκ Μαξίμ Τσουπό-Μοτίνγκ δήλωσε: "Θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση. Ο στόχος μας όμως είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα πάμε καλά σε αυτή τη διοργάνωση. Ο ΠΑΟΚ είναι μία παθιασμένη ομάδα. Ανυπομονώ για αυτές τις δύο συναρπαστικές αναμετρήσεις".

Ο αρχηγός της Σάλκε, Μπένεντικ Χέβεντες στάθηκε στην γεμάτη από κόσμο Τούμπα, σημειώνοντας: "Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα κλήρωση από πολλές απόψεις γιατί οι δυο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά από τη σεζόν 2013/14. Επιπλέον, αυτήν την φορά θα παίξουμε στην Ελλάδα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε ένα γεμάτο γήπεδο..."
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny