Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΝΔ ! Η επιλογή μου …

Το τερμάτισε παλι ο Νίκος ( Volvo, η επιλογή μου ) Χατζηνικολάου!
Σε συνέντευξη σήμερα με τον Πάνο Σκουρλετη είπε σχετικά με την φορολογία:
” 29% φόρος, 29% προκαταβολή, 27% ασφαλιστικές εισφορές!!!
Δεν βγαινει κ. Υπουργε , λεει στον Σκουρλετη!!!! “

Δημιουργει κλιμα, βέβαια, σταθερά εδώ και μία εβδομάδα ο Χατζηνικολάου, ειδικά μετά την κίνηση ματ του Τσίπρα με το έκτακτο βοήθημα που έχει ρίξει – σχεδόν – νοκ άουτ , τον Κυριάκο και την Πειραιώς, που ΔΕΝ το περίμεναν! Γιατί προφανώς ένας … έμπειρος και “έγκριτος” Διευθυντής και Εκδότης, ΔΕΝ μπορει να μην γνωρίζει ότι, δεν μπορεί να υπολογιζεις ΚΑΙ τον φορο ΚΑΙ την προκαταβολη!!!!
Ή το ένα πρέπει να υπολογίσεις ή το άλλο!!! ΟΧΙ και τα δυο!!!!

Κλείνοντας μάλιστα είπε και το επικό.…“Μου στέλνουν μηνύματα οι ακροατές και μου λένε ότι ξέχασα και το μέρισμα, άλλο ένα 15%….” 29 +29+27+15 = 100% Ούτε λίγο ούτε πολύ δηλαδή ότι πληρώνουμε 100% φόρους!!!!!!

Σώπα ρε μεγάλε………Νικόλα! Τι μαθηματικά ειναι αυτά;;;;;
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny