Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Ένας σαρωτικός ΠΑΟΚ καθάρισε και την Κέρκυρα 0-5

«Καταιγίδα» ήταν ο ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα. Οι Θεσσαλονικείς ήταν σαρωτικοί και ταπείνωσαν τους Φαίακες επικρατώντας με το εμφατικό 5-0. 

Το πάρτι της ομάδας του Ίβιτς ξεκίνησε μόλις στο 48ο δευτερόλεπτο όταν ο Ανδρεόπουλος έστειλε άθελά του την μπάλα στην εστία του Κουτζαβασίλη....
Στο 23’ ο Μπίσεσβαρ με υπέροχο σουτ έκανε το 2-0, ενώ στο 33’ ο Κάμπος, έπειτα από άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αθανασιάδη, έγραψε το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο κι ενώ ο ρυθμός είχε πέσει, ο Κάμπος με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε ύστερα από κεφαλιά του Μάτος στο 61’.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny