Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Τιμούρ Κετσπάγια o «εκλεκτός» - Αυτός είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ

Ενα θυελλώδες Σαββατοκύριακο πέρασε η ΑΕΚ και από το βράδυ της Κυριακής άρχισε να επανέρχεται η ηρεμία, με την άφιξη του Τιμούρ Κετσπάγια στην Αθήνα, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η άρνηση του Φιλίπ Μοντανιέ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ..
δημιούργησε αρκετά επικοινωνιακά προβλήματα στην ΑΕΚ, η διοίκηση της οποίας κινήθηκε αστραπιαία και κατάφερε να κλείσει προπονητή, πριν καλά-καλά περάσουν 48 ώρες.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έφτασε το βράδυ της Κυριακής στο «Ελ. Βενιζέλος» και αναμένεται σήμερα να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα. Ο Γεωργιανός, ο οποίος έχει αγωνιστεί τη δεκαετία του '90 στην Ένωση, πανηγύρισε το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ ενώ για σχεδόν 4 μήνες στο παρελθόν έχει περάσει και από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Αμέσως μετά το αίσιο τέλος με τον Κετσπάγια, θα τρέξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας, αφού σε λιγότερα από 20 ημέρες ξεκινά η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny