Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Παίκτες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει ο Ολυμπιακός

Παίκτες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ πιθανό να εξετάσει ο Ολυμπιακός, αφού η έλευση του Ζοσέ Μουρίνιο, φέρνει ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος φέτος να ξεκινήσει αρκετά πιο νωρίς την προετοιμασία του ενόψει...
της νέας σεζόν και για το λόγο αυτό, οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν πολύ πιο γρήγορα.

Δύο από τους παίκτες που έχουν προταθεί μάλιστα στους ερυθρόλευκους προέρχονται από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και συγκεκριμένα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», Αντνάν Γιανουζάι και Αντρέας Περέιρα δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μουρίνιο, με τον Μάρκο Σίλβα να εξετάζει τις περιπτώσεις του. Ειδικότερα για τον 21χρονο Βέλγο, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, ο Ολυμπιακός ίσως μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων αν φυσικά μείνει ελεύθερος από την Γιουνάιτεντ ενώ ο νεαρός Βραζιλιάνος αγωνίζεται περισσότερο στον άξονα ως 8άρι και προέρχεται από τις ακαδημίες του αγγλικού συλλόγου, χωρίς ωστόσο να βρίσκει χώρο στην 11άδα τα τελευταία δύο χρόνια επί Λουίς Φαν Χάαλ.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny