Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Σε ποιον πουλάει ο Σταύρος Θεοδωράκης το protagon

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επικεφαλής του πολυμετοχικού site «protagon» με τη μορφή ανώνυμης εταιρίας, φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώλησή του. Υποψήφιος αγοραστής λέγεται ότι είναι ο πρώην διευθυντής του δημοσιογράφου και πρώην στέλεχος του ΔΟΛ Χρήστος Μεμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, έχοντας συμφωνήσει σε αρκετά σημεία…

Ωστόσο το ποσό που συνοδεύει το πωλητήριο του site και διεκδικεί ο Σταύρος Θεοδωράκης, κρίθηκε ασύμφορο από τον Χρήστο Μεμή, με αποτέλεσμα να «παγώσουν» τελικά οι συζητήσεις.

Δεν αποκλείεται όμως, να ανοίξει ξανά νέος κύκλος διαπραγματεύσεων και μάλιστα σύντομα, σε περίπτωση που ο Σταύρος Θεοδωράκης μειώσει τις απαιτήσεις του…

enimerosi24.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny