Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Λευκωσία: Η υπάλληλος «πολέμησε» τον ληστή με έναν… κουβά παγωμένο νερό!

Και δαρμένος και βρεγμένος έφυγε από φούρνο επίδοξος ληστής στη Λευκωσία, ο οποίος τα ξημερώματα επιχείρησε να βάλει χέρι στο στο ταμείο.
Ο ληστής εισήλθε στο φούρνο έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του και ζήτησε από την…


υπάλληλο τις εισπράξεις. Η γυναίκα με ψυχραιμία πήρε ένα δίσκο και άρχισε να τον κυνηγάει μέσα στον φούρνο και να τον χτυπάει.
Ο ληστής τότε έβγαλε μαχαίρι, και η υπάλληλος απάντησε με ένα κουβά παγωμένο νερό τον οποίο άδειασε επάνω του. Ο ληστής αντιλαμβανόμενος ότι δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα αποχώρησε τρέχοντας.
Ο δράστης περιγράφεται ως ύψους 1.75μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός και φορούσε μαύρα αθλητικά παπούτσια και μαύρα ρούχα.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny