Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Οι 10 δημοφιλέστεροι υπουργοί της κυβέρνησης

Η πλειοψηφία των πολιτών βλέπει με θετική ματιά την κυβέρνηση. Συγκεκριμένα το 60,6% των πολιτών επιδοκιμάζει την πολιτική της, ενώ το 37,1% την αποδοκιμάζει, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research που δημοσιεύει το Βήμα της…

 Κυριακής.

Μεταξύ των ερωτηθέντων το 48,1% πιστεύει ότι οι διαπραγματεύσεις θα ολοκληρωθούν με επιτυχία ενώ το 51,1% εμφανίζεται απαισιόδοξο και ανήσυχο. Οι πολίτες θεωρούν ότι μετά από 12 μήνες η κατάσταση της οικονομίας θα είναι λίγο καλύτερη (46,8%) ενώ ποσοστό 8% πολύ καλύτερη. Το 21,3% θεωρεί ότι η κατάσταση θα είναι ίδια με τη σημερινή ενώ το 10,5% ότι θα είναι λίγο χειρότερη.

Το 53,7% θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι καλύτερος σε σχέση με τους προηγούμενους πρωθυπουργούς τα τελευταία 20 χρόνια έναντι 34,6% που θεωρεί ότι θα είναι χειρότερος.
Οι δημοφιλέστεροι…

Σε ό,τι αφορά τους πιο δημοφιλείς υπουργούς, πρώτος στις προτιμήσεις των πολιτών είναι ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Δραγασάκης (70,7%) και ακολουθούν οι Γιάννης Βαρουφάκης (68%), Παναγιώτης Κουρουμπλής (63,3%), Γαβριήλ Σακελλαρίδης (60,1%), Γιώργος Σταθάκης (59%), Νίκος Παππάς (57,7%), Έλενα Κουντουρά (56,5%), Γιώργος Κατρούγκαλος (54%), Παναγιώτης Λαφαζάνης (53%) και Νίκος Κοτζιάς (52,3%).

Οι πολίτες θεωρούν ότι μετά από 12 μήνες η κατάσταση της οικονομίας θα είναι λίγο καλύτερη (46,8%) ενώ ποσοστό 8% πολύ καλύτερη. Το 21,3% θεωρεί ότι η κατάσταση θα είναι ίδια με τη σημερινή ενώ το 10,5% ότι θα είναι λίγο χειρότερη.

Το 53,7% θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι καλύτερος σε σχέση με τους προηγούμενους πρωθυπουργούς τα τελευταία 20 χρόνια έναντι 34,6% που θεωρεί ότι θα είναι χειρότερος.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny