Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ένα μυστικό συστατικό για τέλεια σπιτική λεμονάδα!!



Σου αρέσει να φτιάχνεις μόνη σου τη δική σου λεμονάδα αλλά κάθε φορά που το κάνεις νιώθεις ότι…κάτι της λείπει; Διάβασε παρακάτω και θα δεις ένα πολύ απλό tip για να την κάνεις τέλεια..


Αλάτι!! Το μυστικό συστατικό είναι το αλάτι!

Φτιάξε τη λεμονάδα σου όπως συνηθίζεις να τη φτιάχνεις και στο τέλος πρόσθεσε πολύ λίγο αλάτι στην κανάτα σου. Αυτό θα ζωντανέψει τη λεμονάδα σου και θα την κάνει λιγότερο όξυνη. Πρόσεξε να μην ρίξεις πολύ αλάτι! Μία πρέζα είναι αρκετή για να κάνει τη διαφορά!
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny