Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Γιατί δεν φούσκωσε το κέικ; Οι 5 πιο πιθανοί λόγοι

Μην αναρωτιέσαι γιατί δεν πέτυχε το γλυκό σου, βρες τη λύση στο πρόβλημά σου!
Το ότι δεν σου…


πέτυχε το κέικ δεν σημαίνει ότι δεν είσαι και καλή νοικοκυρά…
Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν φουσκώνει το αγαπημένο σου γλυκό! Δες του 5 πιο βασικούς και φτιάξε το από την αρχή:
#1 Στην προσπάθειά σου να κάνεις πιο διαιτητικό το κέικ σου, έριξες λιγότερη ζάχαρη στο μείγμα από αυτή που έλεγε η συνταγή.
#2Δεν χτύπησες αρκετά το μείγμα πριν το βάλεις στη φόρμα.
#3Η θερμοκρασία του φούρνου δεν είναι πολύ δυνατή.
#4Έβαλες λιγότερη ποσότητα μπέικιν πάουντερή αυτό που χρησιμοποίησες είναι αρκετά παλιό με αποτέλεσμα να έχει ξεθυμάνει.
#5Το βούτυρο που χρησιμοποίησες ήταν πολύ μαλακό.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny