Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Φήμες για προσέγγιση του Γιώργου Καρατζαφέρη με τη Νέα Δημοκρατία

fimes-gia-proseggisi-toy-giorgoy-karatzaferi-me-ti-nea-dimokratia
Σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται στην εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής», ο κ. Καρατζαφέρης φαίνεται ανοιχτός στην πρόσκληση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να παραστεί στις εργασίες του συνεδρίου αλλά και να συναντηθεί μαζί του...
Σύμφωνα μάλιστα με τη δήλωση του ίδιου του κ. Καρατζαφέρη, «το συνέδριο της ΝΔ δεν μπορεί να είναι ένα εσωστρεφές συνέδριο σαν τα προηγούμενα. Πρέπει να είναι ένα συνέδριο που θα χαράξει προοπτική μιας άλλης πολιτικής προσέγγισης των αναγκών του τόπου. Η μία από τα ίδια θα απογοητεύσει το σύνολο του αστικού κόσμου και θα ανοίξει τα πανιά στους έξαλλους και επιπόλαιους».

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny