Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

το Photoshop της ιστορίας

 ΕΛΛΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΎΜΕΝΟς
 
Από ότι φαίνεται το υπάρχον πολιτικό προσωπικό της χώρας δε βγάζει παρέλαση , όπως όλα δείχνουν, βρωμάει πεθαμενίλα, πνέει τα λοίσθια,  πρόκειται να πάρει πόδι οσονούπω , μέσα σ΄ όλα αν συνδυαστούν τα δύο στη σειρά μεγάλα πολιτικά μνημόσυνα που έλαβαν χώρα , μέσα σε διάστημα 3 ημερών ένα του..... τεθνεώτος Κωνσταντίνου Καραμανλή του Α΄και το άλλο του ζώντος Μητσοτάκη του Α΄στα οποία σύμπασα η πολιτική νομενκλατούρα  επαρίσταντο , βγάλτε τα χρονόμετρα …
Μέσα σε τρεις μέρες είδαμε την πλήρη μέθοδο ιστορικού ρετουσαρίσματος (ενός είδους Photoshop της ιστορίας)  των εν λόγω προσώπατων.
Εάν το στίγμα που αφήνουμε πίσω μας δεν μας αρέσει , αν οι πράξεις μας έβλαψαν τον λαό που ορκιστήκαμε να υπηρετούμε , αν αντί να στηθούμε και να πολεμήσουμε για τα συμφέροντα του λαού που μας εξέλεξε , τ΄ αρπάζουμε από την κάθε Ζιμενς, τότε τόσο το χειρότερο για την ιστορία.
Τι περιλαμβάνει η μέθοδος :
1.         Σε στεγνή ιστορικά επιφάνεια (πχ μεσούσης της τροικανικής κατοχής) επιστρώνεται πρώτα το αστάρι με τις εφημερίδες και τα περιοδικά , κατόπιν ρεπουλίνη (δηλ το βαρύ πυροβολικό MEGA-ANT1-SKY)  και ακολουθούν μίνιο δηλαδίς οι ΑδωνοΒορίδηδες με τα τουίτερ και τα φέισμπουμπούκ   για τη σκουριά και βερνίκι για το σαράκι.
2.         Τέλος το λουστράρισμα αναλαμβάνουν οι λούστροι και οι λούστρηδες , δηλαδήτο συνάφι και οι κληρονόμοι του εποικοδομήματος, του έργου των εκλιπόντων δηλαδίς , θα δείτε τόσο Κυριάκο που θα λαλήστε όλοι μαζί ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ-ΤΑ
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny