Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Τσίπρας σε Αναστασιάδη: Να μην καταλήξει η Κύπρος όπως η Ελλάδα

Τσίπρας σε Αναστασιάδη: Να μην καταλήξει η Κύπρος όπως η ΕλλάδαΣύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ευχή, «να μην καταλήξει η Κυπριακή Δημοκρατία, όπως η Ελλάδα, να αποδεχθεί ένα πρόγραμμα λιτότητας που θα διατηρεί το χρέος σε μη βιώσιμα επίπεδα...
, ενώ θα οδηγεί την κοινωνία σε φτωχοποίηση και εξαθλίωση, με το λαό να καλείται να πληρώσει χρέη για τα οποία δεν ευθύνεται».
Επίσης ο κ. Τσίπρας ευχήθηκε «η σημερινή δημοσιονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Κυπριακή Δημοκρατία να μην αποτελέσει αφορμή για υποχώρηση στη βιώσιμη λύση του κυπριακού».

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny