Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

«Ζήτω η Ελλάς» αναφώνησε ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν

«Ζήτω η Ελλάς» αναφώνησε ο Αντιπρόεδρος της ΚομισιόνΑπευθυνόμενος στο κοινό συνεδρίου για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, αλλά και στους Έλληνες εν γένει, ο κ. Ταγιάνι είπε ότι μισό δισεκατομμύριο Ευρωπαίοι οφείλουμε την ύπαρξη μας στην Ελλάδα κι αναφώνησε «Ζήτω η Ελλάς»...

«Η Ελλάδα έκανε ήδη πολλά για να εκσυγχρονίσει την οικονομία της» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΕ τονίζοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει Ευρώπη χωρίς Ελλάδα , τόνισε.
«Όταν ένα παιδί δυσκολεύεται ο πατέρας πρέπει να δείξει σε αυτό το ενδιαφέρον του για να αντιμετωπίσει τη δυσκολία. Αυτό πρέπει να κάνουμε και με την Ελλάδα», συμπλήρωσε.

Ο ευρωπαίος Επίτροπος σημείωσε επίσης την ανάγκη να βρεθούν εναλλακτικοί τρόποι χρηματοδότησης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις , αλλά και να τονωθεί η εξωστρέφεια σε συγκεκριμένους τομείς της οικονομίας όπως είναι ο τουρισμός, η τεχνολογία, η βιομηχανία.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny