Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Σε απεργία πείνας από την Παρασκευή οι φοιτητές

Η απόφαση των φοιτητών ανακοινώθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το ΤΕΙΘ, με τη συμμετοχή φορέων της πόλης, με αφορμή την κατάταξη του ιδρύματος στο 7% των άριστων πανεπιστημίων και ΤΕΙ παγκοσμίως, αλλά και στην πρώτη θέση μεταξύ των ΤΕΙ της χώρας.
Οι φοιτητές διαμαρτυρήθηκαν για την μεταφορά του τμήματος στο .....
ΤΕΙ Μεσολογγίου, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα της μετακίνησης, και ζήτησαν να τεθούν σε μεταβατική περίοδο, ώστε να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στη Θεσσαλονίκη.
Διαφορετικά, όπως υποστήριξαν, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η πλειοψηφία των φοιτητών να διακόψει τις σπουδές.
«Ελπίζουμε ότι με αυτό τον τρόπο θα σταματήσει αυτή η άδικη αντιμετώπιση εις βάρος του τμήματος και του μέλλοντος των φοιτητών του» είπαν.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny