Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ξανά δημοψήφισμα για το Ευρώ, θέλει ο Παπανδρέου

Ξανά δημοψήφισμα για το Ευρώ, θέλει ο Παπανδρέου"Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες, ωστόσο στην περίπτωση του Γιώργου Παπανδρέου αυτό έχει ξεπεραστεί προ πολλού. Ο κομιστής του ΔΝΤ στη χώρα, παραχώρησε συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα "Die Zeit", η οποία θέλησε να αντιπαραβάλει τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με την πρώην πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Ιβέτα Ραντίκοβα, η οποία παρά το γεγονός πως έπεσε η Κυβέρνηση...
της λόγω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Ευρωπαϊκής Σταθερότητας, θεωρείται επιτυχημένη στη χώρα της.
Σε ερώτηση λοιπόν για το αν έπρεπε η Ελλάδα να έχει φύγει από την Ευρωζώνη, ο Παπανδρέου απαντά πως όχι αλλά παρ' όλα αυτά θα ξαναζητούσε δημοψήφισμα για το ευρώ, όπως είχε κάνει το Νοέμβριο του 2011, γεγονός που τον ανέτρεψε.
Είναι μερικές φορές, που και η επιστήμη ακόμα, σηκώνει τα χέρια ψηλά...
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny