Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Πολίτης σε Παπανδρέου: «Κάνεις διακοπές με τα δικά μας λεφτά...»

Την αποδοκιμασία ενός πολίτη βίωσε κατά την επιστροφή του στην Αθήνα, ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του parapolitika.gr, όταν το αεροπλάνο που τον μετέφερε από την Κρήτη όπου παραθεριζε προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο, ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε τις αποσκευές του και σπρώχνοντας ασυνόδευτος το καροτσάκι του περίμενε τη σειρά του για να βγει προς την έξοδο...


Εκείνη την ώρα όμως ένας πολίτης φαίνεται ότι αντιλήφθηκε την παρουσία του και άρχισε να φωνάζει: «Κάνεις διακοπές με τα δικά μας λεφτά…»

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έδωσε σημασία και συνέχισε να σπρώχνει τις αποσκευές του για να βγει από το κτίριο...

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny