Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Μαγειρίτσα: Απολαύστε... υπεύθυνα

Το πασχαλινό φαγοπότι ξεκινά από σήμερα το βράδυ, με το γεύμα της καθιερωμένης «μαγειρίτσας» μετά την Ανάσταση.

Παρόλα αυτά, η σιλουέτα δεν «κοιτάζει» Κυριακές και αργίες! Γι'αυτό καλό θα ήταν να προσέξετε μερικά πράγματα στην διατροφή σας, και στο πασχαλινό γεύμα.

Καταρχάς, προτιμήστε το κρέας και τη σαλάτα, αντί για τροφές με υδατάνθρακες, αρτοειδή και είδη με σάλτσες και μαγιονέζα ή πατάτες....


Μην ξεχάσετε να κάνετε έναν περίπατο, μετά το γεύμα. Ιδίως αν είστε από τους τυχερούς που βρεθήκατε στην εξοχή για τις γιορτές, είανι σίγουρο ότι θα το απλαύσετε κάνοντας καλό και στον οργανισμό σας.

Τέλος, την εβδομάδα μετά το Πάσχα, δεν είναι πολύ αργά για να επιστρέψετε στην δίαιτά σας, εν όψει και του καλοκαιριού. Και μην ξενχάτε, ότι ο οργναισμός χρειάζεται τρεις ημέρες για να μετατρέψει σε λίπος, ό,τι... «αμαρτωλό» έχετε καταναλώσει.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny