Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Γρηγοράκος: «Το ΠΑΣΟΚ σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει αν…»

«Εάν δεν αλλάξει στρατηγική ο Βενιζέλος και δεν ζητήσει πολλές συγνώμες σε πολλές κοινωνικές ομάδες, το ΠΑΣΟΚ σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει…» δήλωσε νωρίτερα, μιλώντας στο «Marconi Radio» του Βόλου ο Βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Λίγο παρακάτω πρόσθεσε πως η κοινωνία έχει γυρίσει την πλάτη στο κόμμα που κυβέρνησε τα δύο τελευταία χρόνια και τονισε πως πρέπει να υπάρξει άμεσα στρατηγική....


Η παρέμβαση αυτή που βουλευτή Λακωνίας έρχεται σε μια στιγμή,που το ΠΑΣΟΚ, παρά την αρχική ευφορία για την αλλαγή προέδρου, δείχνει να θέλει, αλλά νη μην μπορεί, καθώς η πολιτική του από την τελευταία διακυβέρνηση είναι ιδιαίτερα τραυματική για τους πολίτες..
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny