Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Άδωνις: «Κάθομαι δίπλα σε ανίκανους και κλέφτες»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Μιλτιάδη Παπαιωάννου περί εκπτώσεων ιδεολογικών αξιών με την συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση ο Άδωνις Γεωργιάδης πέρασε στην αντεπίθεση δηλώνοντας ότι κι αυτός αναγκάζεται να κάθεται δίπλα σε κλέφτες και ανίκανους!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον «Real fm 97,8» ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε τα εξής: «Βλέπω υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που το παίζουν αντιμνημονιακοί. Αντιλαμβάνεστε πόσο σχεδόν, κωμικό φαίνεται σε μένα, να μου λένε ότι εγώ πρέπει να προσπαθώ να στηρίζω...
τα μέτρα που παίρνει αυτή η κυβέρνηση για να σώσουμε την Ελλάδα και ταυτόχρονα να βλέπω στ κανάλια υπουργούς του ΠΑΣΟΚ να κηρύσσουν τον αγώνα του αντιμνημονίου. Ε, αυτό είναι αστείο».

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας συμπλήρωσε μάλιστα ότι δεν γίνεται να υπάρχει συγκυβέρνηση «με τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που μας έφεραν ως εδώ».
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny