Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΠΑΓΩΤΟ ΦΡΑΟΥΛΑ

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ e-ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑΣ


Συστατικά

  • 450 γρ.φράουλες
  • 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
  • 1 κουτ. σούπας ξίδι μπαλσάμικο
  • 3/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος

Οδηγίες

  1. Χτυπάμε με το μίξερ την κρέμα γάλακτος να γίνει παχύρευστη, σαν γιαούρτι.
  2. Σε μπλέντερ λιώνουμε τις φράουλες με την άχνη και το μπαλσάμικο. Το βάζουμε μια ώρα στο ψυγείο και μετά ενώνουμε με την κρέμα.
  3. Το βάζουμε στην κατάψυξη. Κάθε 2 ώρες το χτυπάμε. Επαναλαμβάνουμε 3 φορές.

Σημείωση

Μη σας ξενίζει το ξίδι. Τονίζει τη φράουλα και δένονται άριστα μεταξύ τους. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny