Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ e-ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑΣ

  • 1/2 κιλό γαύρο
  • Ξύδι
  • 1-2 κεφάλια σκόρδο
  • μαϊντανό
  • Ελαιόλαδο

Αφαιρείτε τα κεφάλια και τα εντόσθια από τους γαύρους

Τους πλένετε καλά και τους στραγγίζετε

Βάζετε τα ψάρια σε ένα ταψάκι και τα καλύπτετε με ξύδι

Μετά από 24-30 ώρες, τα βγαζετε και τα καθαρίζετε από το κόκκαλο

Τα βάζετε σε ένα ταψάκι, ανοιγμένα φιλέτα σε στρωσεις

Πασπαλίζετε κάθε στρώση με ψιλοκομμένο σκόρδο και μαϊντανό

Ρίχνετε λάδι μέχρι να καλυφθεί

Διατηρείται στο ψυγείο

Καλή σας Επιτυχία.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny