Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Κύριε Πρωθυπουργέ…..Απαλλάξτε μας από τους κλώνους Ρουσσόπουλου

Γράφει ο Dario Palomba

Κύριε πρόεδρε…Μάζεψέ τους. Σε εκθέτουν.

Είναι ανεπίτρεπτο, το γνωστό golden boy, της αμαρτωλής παρέας του Παναγόπουλου, ο Αντώνης Ανδρικάκης, να κυκλοφορεί στους διαδρόμους της ΕΡΤ, και να διαδίδει, πως η γνωριμία του με την κ. Άννα Νταλάρα, την νεοεκλεγείσα βουλευτή της πλειοψηφίας, του διασφαλίζει την παραμονή του στην ΕΡΤ, ως διευθυντή ραδιοφωνίας ….

Και πως η κ. Νταλάρα, μίλησε ήδη στον υπουργό πολιτισμού, τον κ. Γερουλάνο και πήρε διαβεβαίωση γι’αυτό….

Κύριε Πρόεδρε. Ο αείμνηστος πατέρας σας, στην θέση αυτή, είχε τοποθετήσει έναν άνθρωπο με κύρος….Έναν Ιάκωβο Καμπανέλλη. Και λίγο πιο πριν ο αείμνηστος Καραμανλή, έναν Μάνο Χατζηδάκη.

Ποιος είναι αυτός ο κύριος, ο από το πουθενά, στιχουργός κάποιων τραγουδιών και περιστασιακά ραδιοφωνικός εκφωνητής ιδιωτικών ( μικρών ) ραδιοσταθμών, που θα πρέπει να συνεχίσει να κρατάει αυτή την τόσο νευραλγική, αλλά και τιμητική θέση , επειδή λέει ότι γνωρίζει την κ. Νταλάρα; Και επειδή ο άσχετος πλήρως , στα της ΕΡΤ, κ. Γερουλάνος μοιράζει αφειδώς τα «yes» του…

Σας εκθέτουν κ. Πρόεδρε.

Βάζουν τρικλοποδιές στις προσπάθειές σας…Σας υπονομεύουν .

Ποιος είναι επιτέλους ο κ. Ανδρικάκης; Ο στιχουργός των 5-6 προαμνημονεύτων ετών σουξέ; Για να διατηρεί ακόμα, επί των ημερών σας, τη θέση που τίμησε ο Ιάκωβος Καμπανέλλης; Και άλλοι αναλόγου κύρους, σπουδαίοι πνευματικοί άνθρωποι;

Κάντε κάτι, όσο είναι καιρός κύριε Πρωθυπουργέ. Απαλλάξτε μας από όλους αυτούς τους κλώνους του Ρουσσόπουλου.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny