Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Μολυσμένη παρτίδα βρεφικού γάλακτος


Γάλα πρώτης βρεφικής ηλικίας με την εμπορική ονομασία Sanutri Natur Pretern, με ημερομηνία λήξης 21/01/10, διαπιστώθηκε ότι έχει επιμολυνθεί με τα βακτηρίδια E-Coli και Staphylococcus epidermidis, όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΦ. Η επιμόλυνση έχει εντοπιστεί στην παρτίδα S06, αλλά διερευνώνται και άλλες παρτίδες του προϊόντος.

Το προϊόν παράγεται στην Ελβετία και η διανομή γίνεται στην Ισπανία από την εταιρεία Nutrition & Sante μόνο σε Νοσοκομειακές μονάδες.

Το SANUTRI NATUR PRETERN δεν κυκλοφορεί νόμιμα στην Ελληνική αγορά. Ωστόσο είναι πιθανό να έχει εισαχθεί παράνομα, γι' αυτό εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών ώστε σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους προϊόν με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.............
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny