Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Επίθεση με σφαίρες και χειρομβοβίδα εναντίον Α.Τ. Κορυδαλλού

Ένοπλη επίθεση από αγνώστους σημειώθηκε στις 04:15 τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού στη διασταύρωση των οδών Φιλικής Εταιρείας και Θερμοπυλών. Η επίθεση αιφνιδίασε τους αστυνομικούς, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός. Άγνωστος τηλεφώνησε σε εφημερίδα και είπε ότι την ευθύνη για την επίθεση αναλαμβάνει η οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».
Οι ένοπλοι – οι οποίοι ήταν 4ή 5 και φορούσαν κράνη, σύμφωνα με τις πληροφορίες – ήταν πεζοί όταν πέρασαν μπροστά από το ΑΤ, το οποίο γάζωσαν με 15 σφαίρες ενώ πέταξαν και χειροβομβίδα, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Η χειροβομβίδα δεν εξερράγη και ερευνάται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny