Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

ΟΤΑΝ γίνουν λιπάσματα (τα παιδιά μου)έξω από την πόρτα τους θα πάω να το σκορπίσω!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Πόσο δυνατά πρέπει να το φωνάξω για να ακουστώ;

Καταγγέλλω ένα ολόκληρο σύστημα ,ένα σύστημα που σιγά σιγά μας ρουφάει μας περνάει από τους δικούς της μηχανισμούς μας λιώνει και μας δίνει τροφή, λίπασμα στο χώμα!

Το χώμα της Ελλάδας τρέφεται από κορμιά που κάθε μέρα πέφτουν.Θάνατος!

Στην ατμόσφαιρα υπάρχει η μυρωδιά θανάτου.Κλείνω την μύτη μου για να σωθώ μα αυτή έχει περάσει μέσα μου, έχει ποτίσει το σώμα μου.Δεν θα τα καταφέρω όσο κι αν αντιστέκομαι.Τόσο καιρό με τα χείλη σφιχτά ούρλιαζα μα κανένας δεν ακούει την φωνή που πνίγεται, κανένας δεν καταλαβαίνει την σιωπή γιατί κανένας δεν έχει μάθει να την ερμηνεύει!Να φωνάξω να μ’ ακούσει ποιός;

Εχω κλείσει πόρτες και παράθυρα ούτε το φως να πλησιάζει δεν θέλω γιατί κι αυτό με βασανιστικό τρόπο σιγά σιγά με πάει προς το τέλος.Δεν θέλω άλλες εικόνες!

Καταγγέλλω τον υπουργό υγείας και πρόνοιας γιατί επί των ημερών του τοποθέτησε όλους αυτούς τους( λαμπρούς) …τέρατα αναλγησίας σε θέσεις που θα έπρεπε να στελεχώνονται από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με κεφαλαία!

Καταγγέλλω τον γενικό διευθυντή Χ.Κ ο οποίος καμία σχέση και καμία επιρροή δεν έχει όπως μου είπε….την καρέκλα όμως την κρατάει γερά και πληρώνεται!

Καταγγέλλω και τους εδώ υπεύθυνους στο ΟΚΑΝΑ ΠΑΤΡΑΣ που μέσα σε μια νύχτα αποφάσισαν να μας περάσουν από τους μηχανισμούς τους και να μας κάνουν λίπασμα!

Ούτε ένα κωλόχαρτο αυτής της απόφασης τους δεν έστειλαν!Με απόλυτη μυστικότητα όλα για να μην μαθαίνει ο κόσμος την αλήθεια μας και δεν αναφέρομαι μόνο στην δική μου περίπτωση.

Αν τους ρωτήσετε κι αυτοί δεν ξέρουν τίποτα . δεν έχουν αρμοδιότητα δεν γνωρίζουν!Μόνο την ημερομηνία πληρωμής τους ξέρουν!

Εχω να τους στείλω ένα μήνυμα και θα είναι το τελευταίο από αυτόν εδώ τον χώρο.

ΟΤΑΝ γίνουν λιπάσματα (τα παιδιά μου)έξω από την πόρτα τους θα πάω να το σκορπίσω.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ.Οσο για την μεταφορά ελπίζω η πολιτεία(εδώ γελάμε) να βοηθήσει και να με στηρίξει γιατί εκτός από δυνάμεις δεν έχω και τα έξοδα μεταφοράς των λιπασμάτων!

Πριν σφραγίσω και πάλι τα χείλη ας πω ένα ευχαριστώ .Εύχομαι μόνο όποιος το πάρει να το αξίζει!

Υ,Γ Κάποιος δικηγόρος μου είπε πως η φωτιά με φωτιά δεν σβήνει και αναφερόταν στον τρόπο με τον οποίο χειρίζομαι το πρόβλημα της οικογένειας μου.Ας του πω λοιπόν από εδώ ότι οι βρύσες ίσα που δακρύζουν.Στέρεψαν κι αυτές…….


Αναστασία

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny